O SKANDALU MILENE DRAVIĆ KOJI JE NAPRAVILA U KANU SVI SU PISALI! Glumica zbog jednog pitanja GAĐALA novinarku!

Autor:

Zabava

02.11.2022

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Dravić se svojevremeno našla u epicentru skandala na filmskom festivalu u Kanu.

O SKANDALU MILENE DRAVIĆ KOJI JE NAPRAVILA U KANU SVI SU PISALI! Glumica zbog jednog pitanja GAĐALA novinarku!

Foto: E/Stock

Milena Dravić smatra se jednom od naših najboljih i najuspešnijih naših glumica ikada. Publika ju je obožavala, a osim talentom, Milena je plenila i neverovatnom harizmom. Preminula je pre četiri godine, a u jugoslovenskojkinematrografiji je ostavila neizbrisiv trag.

Pojavila se u preko 100 filmskim ostvarenja, a njene uloge ostaće nezaboravne. Međutim, pored zavidne karijere, o Mileni postoji niz zanimljivosti koje se prepričavaju i čuvaju od zaborava.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Milena Dravić ostavila je neizbrisiv trag

Pored neverovatnog talenta, privatno je bila vrlo samosvesna i nepokolebljivog stava, a sve je to učinilo da dođe do ''skandala'' u Kanu. Nakon što je dobila ulogu u filmu "Sutjeska", Milena je otišla sa ekipom filma "Misterije organizma" Dušana Makevejeva u Kan, gde se susrela sa Džekom Nikolsonom, Džonom Lenonom i Joko Ono, a ona bnije mogla da veruje u čijem se društvu nalazi.

Ipak, novinarka je za nju imala neobično pitanje, koje je nju u potpunosti izbacilo iz takta:

- Da li vi Jugoslovenke znate za kontracepciju?

- Ja sam se tih dana mučila sa migrenom i vadim te pilule, gađam je njima. Svi listovi su pisali o tome, a ruska "Literaturna gazeta" je napisala da sam se neprimereno ponašala. Vraćam se iz Kana i Nikola Popović, direktor filma, mi kaže da neću moći da igram u Sutjesci - rekla je jednom prilikom Milena, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen

Milena Dravić i Dragan Gaga Nikolić

- Godinu dana je prošlo, Dragan i ja na moru, i ležimo na plaži, kad vidim neke crne izglancane cipele mi prilaze, a ono Popović i kaže mi: "Diži se, moraš na Tjentište da odigraš svoju ulogu" - otkrila je glumica, koja je tom filmu dana posebnu draž - otkrila je ona svojevremeno, prenosi Srbija Danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jova

03.11.2022 03:58

Jednostavno NEPONOVLJIVA!