ZNAM TI TARIFU I MUŠKARCE SA KOJIMA SI SPAVALA! Milica Dabović urnisala poznatu starletu, iznela niz ozbiljnih OPTUŽBI na njen račun! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2022

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović javno prozvala starletu.

ZNAM TI TARIFU I MUŠKARCE SA KOJIMA SI SPAVALA! Milica Dabović urnisala poznatu starletu, iznela niz ozbiljnih OPTUŽBI na njen račun! (FOTO)

Foto: instagram.com/stefanovamama13/instagram.com/sofiagaccic

Milica Dabović i Sofija Gačić

Bivša košarkašica Milica Dabović, otvorila je profil na platformi OnlyFans gde prodaje svoje intimne fotografije, a kako se navodilo u medijima, za taj korak se odlučila kako bi uspela za kratko vreme da zaradi veću sumu novca.

Republika

Foto: Printscreen/OnlyFans/milicadabovic13

Milica Dabović otvorila OnlyFans

Ona se sada oglasila na svom Instagram profilu gde se javno obratila starleti Sofiji Gačić, čiji je profil podelila i uz njega iznela niz optužbi. Istakla je da zna muškarce sa kojima je Sofija bila intimna, kao i kolika kojoj je tarifa, a zašto je došlo do sukoba, još uvek nije poznato.

- Ko o čemu isfotošopirane k***etine o poštenju. Bravo devojko sad si uspela u životu. Znam ti i tarifu i j***če. A znaš li ti moje? Ne mogu da te tagujem jer si me blokirala. Ali znaš šta, mogu te pojesti za marendu. Uopšte nisam poznata po ovome, ali ne diraj me, ne diram te - napisala je vidno besna Milica Dabović.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović se javno obratila Sofiji Gačić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading