KATASTROFA! Tone sve dublje...

Autor:

Sport

02.11.2022

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će uspeti da se probudi?

KATASTROFA! Tone sve dublje...

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Danil Medvedev

Ruski teniser, Danil Medvedev, poražen je u drugom kolu Mastersa u Parizu od Australijanca Aleksa De Minora.

Rezultat je bio 2:1 (6:4, 2:6, 7:5), a Rus je teško podneo poraz, pa je svojim ponašanjem ostavio u šoku tenisku javnost.

Pored neuspeha i prerane eliminacije iz Pariza, Medvedev će da nastavi da tone na ATP listi. Ne tako davno, Rus je bio prvi teniser planete, a sada će, posle dve godine, ispasti iz najboljih četiri i na sledećoj listi biće tek peti na svetu i to ako ga posluži sreća i pojedini igrači ne iznenade.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

 

Medvedev će ogroman broj poena izgubiti zbog toga što je prošle godine igrao finale u kom je poražen od Novaka Đokovića. Ruski teniser bio je vidno nezadovoljan posle eliminacije:

Čeka me još jedan veliki turnir, srećan sam što ću ga igrati. Želeo sam da budem bolji ovde, ali to je tenis. Ponekad nije tako lako ići sa jednog turnira na drugi, zato sam razočaran. Sada želim da igram u Torinu, da budem dobar tamo. Biće vremena da se odmorim i za sledeću sezonu, gde želim da budem bolji na grend slemovima - zaključio je Danil Medvedev.

Što se Aleksa De Minora tiče, on će u narednoj rundi igrati protiv 16. nosioca Fransisa Tijafoa.

Novaka Đokovića u četvrtak čeka novi težak zadatak protiv Rusa Karena Hačanova koji je znao da iznenadi srpskog tenisera i to u veoma bitnom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading