RUS DIVLJAO U PARIZU: Sramotno ponašanje Medvedeva posle poraza - bestidni Danil ZABEZEKNUO Francuze! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.11.2022

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos posle eliminacije u tri seta, Moskovljanin baš ne ume da gubi.

RUS DIVLJAO U PARIZU: Sramotno ponašanje Medvedeva posle poraza - bestidni Danil ZABEZEKNUO Francuze! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev

Australijski teniser Aleks De Minor napravio je senzaciju u 2. kolu Mastersa u Parizu eliminisavši Rusa Danila Medvedeva koji se poneo izuzetno nesportski nakon poraza u "Bersiju".

Bivši svetski broj 1 najpre je polomio reket, a potom se okrenuo ka publici sa kojom je ušao u raspravu. Medvedev je Parižanima uputio ružne reči, a oni su mu uzvratili salvom zvižduka koje je morao da trpi sve do izlaska sa terena.

Kako je sve to izgledalo možete pogledati u videu.

 

 

Inače, Australijanac je danas napravio "podvig karijere", o čemu svedoči i podatak da je prvi put savladao nekog tenisera iz "top 5" ATP liste. De Minor će se u trećem kolu sastati sa Frensisom Tijafoom, trenutno 21. igračem planete, dok ruski as pognute glave napušta francusku prestonicu...

Srbija sa nestrpljenjem čeka četvrtak kada će ponovo gledati svog ljubimca, Novaka Đokovića, koga čeka mali "pravoslavni derbi" sa Karenom Hačanovim.

Ujedno, Nole se ludo zabavlja u Parizu, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE. Krunu teniske sezone predstavlja Završni masters, pa će Medvedev u Torinu pokušati da popravi tuisak... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading