Fudbaler Napolija dobio BEZOBRAZNU PONUDU! "Only Fans" zvezda ga pozvala U TROJKU: Nije me briga da li je oženjen! (FOTO)

Autor:

Sport

02.11.2022

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će moći da odoli?

Fudbaler Napolija dobio BEZOBRAZNU PONUDU! "Only Fans" zvezda ga pozvala U TROJKU: Nije me briga da li je oženjen! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Irving Lozano

Napoli ima sezonu iz snova. Ovaj tim je lider Serije A, plasirao se u osminu finala Lige šampiona, a fudbaleri su postali zvezde i gde god da se pojave izazivaju puno reakcija.

Jedan od igrača koji je dobio veoma bezobraznu ponudu je i Meksikanac Irving Lozano.

Lozano je rođen pre 27 godina u Meksiko Sitiju, a i pored toga što je u braku od 2014. za njega se interesuju mnoge pripadnice lepšeg pola. Jedna od njih je i "Only Fans" zvezda, kao i model i manekenka iz Meksika, Džesika Sodfi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Sodi (@js.oficial10)

 

Džesika se zagrejala za Irvinga te mu je poslala ponudu koju će jako teško moći da odbije:

Da li je oženjen? Nije me briga previše, mogli bismo da napravimo neku trojku. Naterala bih ga da se preznoji kao na fudbalskoj utakmici - poručila je Džesika i otkrila da je Lozano jedini napadač za kog bi učinila sve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Sodi (@js.oficial10)

 

Njene reči odjeknule su najviše u Meksiku i Italiji gde Lozano živi, a kao što smo već naveli, od 2014. godine on je u braku sa Anom Obregon sa kojom ima dvoje dece - Danijelu i Rodriga.

Pored Napolija, Irving Lozano je tokom karijere nastupao za Pačuku i PSV Ajndhoven, a za reprezentaciju Meksika igrao je u 59 navrata, te je postigao 16, a namestio 11 golova. Do sada je osvojio jedan šampionat Meksika, titulu u Holandiji, Kup Italije, ali i Konkakaf Ligu šampiona.

Ove sezone je u dresu Napolija odigrao 16 utakmica na kojima je postigao tri, a namestio jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading