PREMIJERA FILMA ČUDOTVORAC TUMANSKI ODRŽANA JE SINOĆ U MTS DVORANI! Ovacije za glumačku i autorsku ekipu, puna sala i na drugoj projekciji filma! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.11.2022

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Film ''Čudotvorac tumanski'' oduševio beogradsku publiku.

PREMIJERA FILMA ČUDOTVORAC TUMANSKI ODRŽANA JE SINOĆ U MTS DVORANI! Ovacije za glumačku i autorsku ekipu, puna sala i na drugoj projekciji filma! (FOTO)

Foto: Miroslav Milić

Premijera kratkometražnog igranog filma „Čudotvorac tumanski“ rediteljke Bojane Krstić sinoć je izazvala oduševljenje gledalaca, a publika je višeminutnim ovacijama podržala glumačku i autorsku ekipu ovog ostvarenja.

Nakon prikazivanja filma događaj je upriličio nastup muzičkog ansambla ''Fenečki biseri''. Za drugu projekciju filma, koja je održana od 21h u Mts dvorani, takođe su bila popunjena sva mesta.

Crvenim tepihom prošla je glumačka i autorska ekipa filma: Sloboda Mićalović u pratnji ćerki, Petar Božović, Anđelika Simić, Paulina Manov, Ivan Vučković. Među prvima je stigao i iguman manastira Tumane Dimitrije Plećević.

Događaju su prisustvovali vladika požarevačko-braničevski gospodin Ignatije, princ i princeza Filip i Danica Karađorđević, ministarka pravde Maja Popović, glumac Nebojša Milovanović, Prof. dr Radisav Šćepanović, karatistkinja Tanja Petrović.

Kratkometražni igrani film ''Čudotvorac tumanski'' rađen po scenariju Sanje Savić Milosavljević i Mladena Milosavljevića, sadrži tri priče o čudima Svetog Zosima, koje je iguman manastira Tumane otac Dimitrije Plećević sakupio i objavio u knjizi ''Manastir Tumane čudo ljubavi Božije''

Film je rađen uz blagoslov vladike požarevačko-braničevskog gospodina Ignatija u produkciji kuće Blight video, a distributer je Delius film.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading