UŽAS: Ozbiljna povreda u nezgodnom trenutku, sledi OPERACIJA!

Autor:

Sport

02.11.2022

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teže je nego što je moglo da se pretpostavi.

UŽAS: Ozbiljna povreda u nezgodnom trenutku, sledi OPERACIJA!

Foto: Tanjug/AP

Heung Min Son i Marko Gobeljić

Fudbaler Totenhema i reprezentativac Južne Koreje, Heung Min Son, moraće na operaciju i to uoči starta Svetskog prvenstva u Kataru.

On je doživeo nezgodnu povredu na meču Lige šampiona protiv Olimpika u Marseju, te je morao da izađe iz igre. Doktorski tim Pevaca potvrdio je da će Son biti podvrgnut operaciji za stabilizaciju preloma oko levog oka.

Nakon operacije Son će započeti rehabilitiaciju sa našim medicinskim timom i mi ćemo u dogledno vreme obaveštavati navijače kakvo je njegovo stanje - stoji u saopštenju Totenhema.

Nezgodna povreda desila se u prvom poluvremenu meča protiv Marseja. Son je u 26. minutu ostao da leži na travi posle sudara sa Šanselom Mbembom u čije je rame udario glavom.

Uz dosta problema izašao je van terena, bilo je vidno da se sporije kreće i da se ne oseća dobro. Konstantno je držao ruku na glavi i pokazivao je svima da mu je loše. Odmah su ga odveli u svlačionicu a posle dodatnih pregleda i analiza utvrđeno je da je povreda ozbiljnija nego što je moglo da se pretpostavi.

Južna Koreja će se na Svetskom prvenstvu naći u grupi H sa Portugalom, Ganom i Urugvajom, a Son je definitivno lider i predvodnik ovog tima bez kog igra jednostavno nije ista.

Vremena za oporavak ima, Južna Koreja prvi meč na Mundijalu igra 24. novembra od 16 časova protiv Urugvaja. Ova grupa ukrstiće se u osmini finala sa grupom u kojoj se nalaze Srbija, Brazil, Švajcarska i Kamerun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading