JEZIVO: Na Pikeovom imanju pronađeno 250 GROBOVA!

Autor:

Sport

03.11.2022

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema kraja problemima za Španca.

JEZIVO: Na Pikeovom imanju pronađeno 250 GROBOVA!

Foto: Tanjug/AP

Đerar Pike

Fudbaler Barselone, Đerar Pike, nalazi se u jako teškom periodu.

Pošto je njegova romansa sa čuvenom pevačicom Šakirom završena, on je ponovo dospeo u centar pažnje javnosti zbog dešavanja van terena. Ovog puta zbog nečeg daleko jezivijeg!

Naime, kako su španski mediji preneli, na imanju Đerara Pikea, koje je Španac platio 20 miliona dolara, pronađeno je čak 250 grobova! 

Prema navodima "Marke", Pike je taj novac dao za imanje u mestu Kosta del Sol u Malagi s namerom da na njemu izgradi luksuzan hotel. Ipak, ceo projekat je stopiran kada se otkrila masovna grobnica.

 

 

Ispitivanja i analize će pokazati iz kog perioda su grobovi, a cele priče se dotakao Alberto Kumpijan, španski arheolog.

- Otkrili smo 250 grobnica, od čega je većina bila prazna. Možda nisu nikada ni korišćene niti dovoljno vredne da bi se sačuvale. Ovo je jedna od najvećih nekropola u državi - rekao je Kumpijan.

Đerar Pike sve češće dolazi u centar pažnje javnosti, a sve ređe se to dešava zbog dobrih igara. Ne tako davno bio je oslonac Barselone i reprezentacije Španije, a ove sezone odigrao je tek 555 minuta za katalonski tim i to na ukupno devet utakmica, pet u La Ligi i četiri u Ligi šampiona.

Tokom karijere bio je član Barselone, Saragose i Mančester junajteda, a najdublji trag definitivno je ostavio u Barsi za koju je na 615 mečeva postigao 53, a namestio 15 pogodaka. Za reprezentaciju Španije nastupao je 102 puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading