NEOČEKIVANA ODLUKA: Pričalo se o povratku u Barselonu, ali Mesi ima druge planove - ovo je njegova sledeća destinacija?

Autor:

Sport

31.10.2022

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana odluka jednog od najboljih argentinskih fudbalera.

NEOČEKIVANA ODLUKA: Pričalo se o povratku u Barselonu, ali Mesi ima druge planove - ovo je njegova sledeća destinacija?

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Sjajnu jesenju sezonu iza sebe ima Lionel Mesi. Na 17 ukupno odigranih mečeva Argentinac je mrežu protivnika tresao 12 puta. U elitnom evropskom klupskom takmičenju je na četiri meča postigao isto toliko golova, dok je u francuskom šampionatu na 12 mečeva sedam puta bio strelac.

S obzirom da su se nedavno pojavile informacije da bi Mesi već tokom predstojeće zime mogao da napusti Pariz i vrati se u klub u kojem je fudbalski prohodao, mnoge pristalice PSŽ-a sa strepnjom iščekuju kraj Svetskog prvenstva kako bi saznali kojem jatu će se Argentinac prikloniti.

Međutim, kako trenutno stvari stoje Lionel Mesi bi mogao da u potpunosti promeni pravac i nađe se tamo gde ga do sada nisu očekivali.

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Bekam - pokušava da privoli Mesija da se preseli u Majami

 

Argentinac je postao suvlasnik Intera iz Majamija i uskoro se očekuje da bi mogao da postigne i dogovor sa Dejvidom Bekamom i da u redove kluba iz MLS lige stigne i kao aktivni fudbaler.

Kako prenose francuski mediji, ukoliko Mesi oseti da bi mogao da ponese još jednu "Zlatnu loptu" on bi najverovatnije ostao na starom kontinentu, ali su u ovom momentu veći izgledi da krene put Sjedinjenih Američkih Država i ponese dres kluba u kojem ima vlasničlki udeo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading