SELEKTOR ĆE MORATI DOBRO DA SE ZAMISLI: Srbija će u Kataru uzleteti, a zatim tresnuti kao prezrela kruška! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.10.2022

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je navedeni scenario realan?

SELEKTOR ĆE MORATI DOBRO DA SE ZAMISLI: Srbija će u Kataru uzleteti, a zatim tresnuti kao prezrela kruška! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Svega tri nedelje je ostalo do starta najveće sportske manifestacije u 2022. godini. Od 20. novembra do 18. decembra sve oči svetske fudbalske javnosti, ali ne i samo fudbalske, biće usmerene ka Kataru gde će prodefilovati sve ono što najpopularniji sport na svetu u ovom momentu može da pruži.

Uveliko se u sportskim krugovima vrše različite procene ostvarenja na predstojećoj fudbalskoj smotri, a zasigurno nama jedna od zanimljivijih objavljena je na Youtube kanalu "365kitshirts", a kompletnu simulaciju uradio je poznati britanski Jutjuber, Vizeh

Prema navedenoj simulaciji srpski nacionalni tim će na startu šampionata prirediti prvorazrednu senzaciju i savladati Brazil rezultatom 1:0, a stralac pogotka biće Ivan Ilić. Već u nakon naredne utakmice izabranici selektora Dragana Stojkovića deklasiraće Kamerun 4:0, a po dva gola na ovom susretu postići će Dušan Vlahović i Dušan Tadić

Poslednji meč u grupnoj fazi za naše fudbalere biće nevažan, a Švajcarci će ga rešiti u svoju korist rezultatom 3:2, a dvostruki strelac za "Orlove" ponovo će biti Dušan Vlahović.

U prvoj nokait fazi Krsitijano Ronaldo će doživeti sudbinu iz kvalifikacija, a Srbija će zahvaljujući napadaču Juventusa ostvariti rutinski trijumf rezultatom 2:0. U četvrtfinalu sledi "balkanski klasik", a Srbija će nakon jedanaestarace eliminisati Hrvatsku. Rezultat u regularnom delu biće 1:1, a strelac za "Orlove" biće Filip Đuričić.

Borba za veliko finale doneće susret sa najprijatnijim iznenađenjm šampionata, selekcijom Tunisa koja će slaviti rezultatom 1:0, dok će u meču za treće mesto Srbija ponovo odmeriti snage sa "Kariokama". Ovoga puta susret će se okončati rezulttom 2:2, da bi Srbija nakon izvođenja jedanaesteraca stigla do treće pozicije na Svetskom prvenstvu.

Foto: Starsport

Dušan Vlahović - najbolji strelac Svetskog prvenstva?

 

Uz sve navedeno treba naglasiti da će najbolji strelac turnira u Kataru biti Dušan Vlahović sa osam postignutih pogodaka.

Verujemo da bi svi ljubitelji fudbala u Srbiji bili zadovoljni da se ovakav ishod zaista i ostvari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading