SRBI OSVAJAJU DOHU: Kapiten Orlova već zauzeo svoje mesto u katarskoj prestonici! (FOTO)

Autor:

Sport

23.10.2022

05:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još manje od mesec dana ostalo je do starta najveće sportske manifestacije u 2022. godini.

SRBI OSVAJAJU DOHU: Kapiten Orlova već zauzeo svoje mesto u katarskoj prestonici! (FOTO)

Foto: Starsport

Kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić

Svetsko prvenstvo u fudbalu, 22. u istoriji započeće 20. novembra susretom između domaćina Katara i selekcije Ekvadora. Četiri dana kasnije po prvi put na teren izaćiće i puleni selektora Dragana Stojkovića koji će na "Lusai Ikonik" stadionu odmeriti snage sa selekcijom Brazila.

Domaćin užurbano privodi kraju pripreme za start velikog takmičenja, pa tim povodom priprema i specijalne dobrodošlice za sve učesnike predtojeće svetske fudbalske smotre.

Tako je u Dohi na jednoj od zgrada osvanuo veliki baner sa likom kapitena "Orlova" Dušana Tadića.

Svkako sjajan gest organizatora takmičenja, a upravo se očekuje da Dušan Tadić bude jedna od zvezda predstojećeg Mundijla. Tridesettrogodišenjm kapitenu srpskog nacionalnog tima ovo će biti drugo učešće na Svetskom prvenstvu, a svi se nadamo da će ostvareni rezultat biti bolji nego pre četiri godine u Rusiji.

Kao što je već rečeno Srbija se u svom premijernom meču u Kataru sastaje sa reprezentacijom Brazila 24. novembra, a zatim će puleni selektora Dragana stojkovića odmeriti snage sa Kamerunom 28. novembra i Švajcarskom 2. decembra.

Dve najbolje plasirane selekcije iz grupne faze obezbediće plasman u narednu nokaut fazu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading