Sve je podređeno istinskom spektaklu: U Kataru sve staje zbog fudbala!

Autor:

Sport

06.10.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi put u istoriji najvažnije fudbalsko takmičenje održaće se na Arapskom poluostrvu.

Sve je podređeno istinskom spektaklu: U Kataru sve staje zbog fudbala!

Foto: Tanjug/AP

Katar će za nešto više od mesec dana biti u epicentru svetskog fudbala. Najbolji nacionalni timovi planete upravo u ovo zemlji boriće se za najdragoceniji fudbalski trofej, a da bi dodatno olakšali boravak gostiju iz celokupnog sveta, domaćin je uveo, do sada nezabeležene, mere kada je u pitanju domaće stanovništvo.

Država koja zahvaljujući velikim nalazištima nafte i gasa spada u jednu od najbogatijih na svetu, odlučila je da kompletan život domaćeg stanovništva gotovo stane. Naime, doneta je odluka da radno vreme svih državnih ustanova bude dvokratno, stim da su od ove odluke izuzeti organi bezbednosti, medicinske službe i privatne kompanije.

Foto: Starsport

Može li Dragan Stojković da pehar donese u Srbiju?

 

Istovremeno, doneta je i odluka da će katarski školarci počevši od 17. novembra biti na raspustu, a u klupe se vraćaju četiri dana po odigravanju finalnog susreta.

Sve navedeno učinjeno je kako bi se u Kataru smanjile saobraćajne gužve koje u mnogome otežavaju život građanima ove zemlje, ali i da navijači na brži i lakši način mogu stići do željenog odredišta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading