NOVI RASKID POSLE ŠAKIRE: Pike napravio veliku GLUPOST - opet je UDARNA VEST u Španiji!

Autor:

Sport

14.10.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stameni štoper zbog kardinalne greške na izlaznim vratima Barse.

NOVI RASKID POSLE ŠAKIRE: Pike napravio veliku GLUPOST - opet je UDARNA VEST u Španiji!

Foto: Tanjug/AP

Đerar Pike

Španac Đerar Pike ponovo je udarna vest na Pirinejima! Posle rastanka sa Šakirom, koji je privukao ogromnu pažnju medija, sada bi mogao da usledi novi, i to sa Barselonom.

Kako prenosi tamošnja javnost, katalonski gigant želi da se oslobodi iskusnog defanzivca, pre svega zbog velike plate koju prima na stadionu "Kamp Nou".

Pike je odigrao očajno protiv Intera, a bio je direktan krivac za prvi gol "nero-azura" u Kataloniji. Meč je na kraju završen 3:3, a on je pokazao treneru Ćaviju da na Pikea više ne može da se osloni.

Na generalnoj skupstini kluba prošle nedelje odlučeno je da se eliminišu ugovori koji opterećuju klupski budžet. Iako niko nije imenovan, jasno je da je prvi na tom spisku Pike – stoji u tekstu “Marke”.

 

 

Iskusnom Špancu sigurno da bi teško pao rastanak sa velikanom čiji dres nosi dugi niz godina. Ipak, sve smo bliži takvom scenariju u Kataloniji.

Podsetimo, Pike ima 35 godina, gotovo celu karijeru proveo je u "blaugrani", osim boravka u Mančester junajtedu, a dres "crvene furije" nosio je preko 100 puta, uz pet golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading