IBRAHIMOVIĆ I LAZETIĆ NAPRAVILI ŠOU NA INSTAGRAMU: Bivši igrač Zvezde objavio hit fotku, evo koliko mu Zlatan znači! (FOTO)

Autor:

Sport

09.10.2022

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Definitivno imaju više nego dobar odnos.

IBRAHIMOVIĆ I LAZETIĆ NAPRAVILI ŠOU NA INSTAGRAMU: Bivši igrač Zvezde objavio hit fotku, evo koliko mu Zlatan znači! (FOTO)

Foto: Starsportphoto/ilustracija

Ilustracija Marko Lazetić i Zlatan Ibrahimović

Marko Lazetić prešao je iz Crvene zvezde u Milan i predstavlja budućnost italijanskog giganta. Pet miliona evra plaćen je timu sa Marakane, a trenutno se kali u mladom timu za koji igra odlično.

Lazetić u Milanu ima odličnog mentora u vidu Zlatana Ibrahimovića. Oni su zajedno gledali meč u kom su roso-neri savladali Juventus sa 2:0, a njihova zajednička fotografija postala je hit na društvenim mrežama.

Na njoj se vidi kako Ibra drži ruku na glavi Lazetića dok on gleda ka terenu, a bivši fudbaler Crvene zvezde okačio je fotografiju na svoj Instagram profil uz komentar:

- Prenosi mi znanje.

 

 

Njegova objava ubrzo je postala viralna, a navijači italijanskog kluba oduševljeni su atmosferom unutar tima i odnosom koji saigrači imaju prema mlađim igračima poput Lazetića.

Marko Lazetić ne dobija toliko često priliku u seniorskom timu Milana, ali je bio na klupi na mečevima protiv Napolija i Empolija u Seriji A.

U omladinskoj Ligi šampiona postigao je jedan pogodak, a za U19 reprezentaciju Srbije na sedam mečeva postigao je dva gola.

Tokom karijere pored Crvene zvezde u kojoj je ponikao i za koju je igrao u svim mlađim kategorijama, nastupao je i za Grafičar kao pozajmljen fudbaler.

Milan se trenutno nalazi na trećem mestu italijanske Serije A sa 20 bodova, isto koliko imaju i Napoli i Atalanta uz meč manje od pomenutih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading