NAPADNUT POLICAJAC U CENTRU NIŠA! Zadobio teške povrede!

Autor:

Hronika

09.10.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektor odeljenja kriminalističke policije Policijske uprave u Nišu povređen je u tuči na Trgu kralja Milana u ovom gradu.

NAPADNUT POLICAJAC U CENTRU NIŠA! Zadobio teške povrede!

Foto: Republika.rs

Kako se saznajemo, do incidenta je došlo u 2.20 sati iza ponoći kada je službenik Ministarstva unutrašnjih poslova zadobio povrede u predelu lica koje su okarakterisane kao teške.

Policajac je zadobio prelom jagodičnog luka. Pregledan je na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju, nije hostpitalizovan ali bi danas trebalo da se javi u bolnicu – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Kako saznajemo, inspektor koji je bio na dužnosti postupao je zbog sukoba do koga je došlo u centru grada koji je pretio da preraste u ozbiljniji incident. Akteri tuče su ga tada napali i povredili. Zbog napada na inspektora uhapšene su tri osobe, a kako saznajemo, među njima je i jedan komunalni policajac koji u to vreme nije bio na dužnosti, piše Telegraf.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading