DEKI POKRENUO SAMPDORIJU: Stanković OTKRIO šta je rekao igračima na poluvremenu!

Autor:

Sport

09.10.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi Sampdorije na Stankovićevom početku.

DEKI POKRENUO SAMPDORIJU: Stanković OTKRIO šta je rekao igračima na poluvremenu!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Srpski stručnjak Dejan Stanković remizirao je u Bolonji, čime je upisao uspešan debi na klupi Sampdorije.

Đenovljani su imali gol zaostatka pre odlaska na veliki odmor, a bivši kormilar Crvene zvezde otkrio je šta je poručio svojim izabranicima na poluvremenu.

Rekao sam momcima na poluvremenu, ok, primili smo gol koji je bilo očekivano da primimo, sada idemo da napadnemo bolje, da budemo odlučniji i motivisaniji. Bilo je to dobro drugo poluvreme, reagovali su zaista dobro na promenu sistema, na moje moje viđenje fudbala. Vidim svetlo na kraju tunela - naveo je Stanković, a potom je dodao:

Pokušavam da budem blizak sa momcima, da delim sve sa njima. Ne mogu da budem staložen kraj aut-linije, jer želim da učestvujem i da se radujem sa mojim igračima. Možemo se popraviti na fizičkom planu, duga je nedelja ispred nas i možemo na tome poraditi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Đuričić obradovao Stankovića na debiju

Posle titula i bitaka za Evropu sa crveno-belima, Stankovića u Seriji A čeka grčevita borba za opstanak, ali je Srbin ponosan što je dobio priliku da se vrati u Italiju.

Osećam se privilegovano i srećno što radim u Seriji A. U fudbalu, kao i u životu, potrebni su vam ciljevi. Ako je to u Zvezdi bila titula, ovde će borba za opstanak sa ovim momcima biti još bolja stvar. Došao sam ovde jer je Sampdorija važan klub.

Deki nema puno vremena da "namesti" igru...

- Prvi cilj mi je da ovim momcima povratim samopouzdanje.  Dok ne uđemo u "mirne vode" i ne budemo mogli da kontrolišemo igru, onda ne možemo ni da rizikujemo da igramo iza leđa. Možemo da igramo mnogo bolje, ali imao sam samo jedan dan da radim sa grupom, tako da ću od sada imati više vremena i svi počinju od nule. Na osnovu toga ću izabrati najbolju postavu protiv Rome - zaključio je Dejan Stanković, koga u narednom kolu čeka okršaj sa bivšim trenerom Žozeom Murinjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading