JOŠ JEDNA IZAZOVNA RADNA NEDELJA PREDSEDNIKA: U svim kontaktima rukovodilo me je jedno - interes Srbije! (VIDEO)

Autor:

Vesti

09.10.2022

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu rezime još jedne radne nedelje.

JOŠ JEDNA IZAZOVNA RADNA NEDELJA PREDSEDNIKA: U svim kontaktima rukovodilo me je jedno - interes Srbije! (VIDEO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen

Radna nedelja predsednika Srbije

- Izuzetno važna nedelja za Srbiju u svakom smislu, a ono što me posebno raduje jeste nastavak trenda dogovora i realizacije velikih investicionih projekta koji jačaju našu privredu i prosperitet celog društva.

Radimo sa najvećim svetskim ekonomijama, nemački gigant MTU otvorio je novu fabriku u Srbiji, a sa japanskim kompanijama dogovoreno je intenziviranje saradnje.

Na regionalnom planu, sa prijateljima iz Mađarske i Austrije dogovoren je zajednički rad na jačanju bezbednosti naših država i građana, a na evropskom nivou, po prvi put u prisustvu lidera sa celog kontinenta, tražili smo rešenja za izazove koji su nam zajednički i nikad teži.

U svim tim kontaktima, pri svakom rukovanju, dogovoru ili našem odgovoru, rukovodilo me je jedno – interes Srbije.

Mi smo uvek radili ono što je najbolje za našu zemlju i uspevali smo da odolimo teškim izazovima sa bilo koje strane. Naučili smo da trpimo pritiske i nikada nećemo dovesti Srbiju u opasnost, već nastavljamo rad na njenom opstanku i prosperitetu i u nedeljama koje su pred nama. Živela Srbija!" - napisano je predsednik u opisu videa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading