Poznato koliko će Stanković zarađivati u Sampdoriji: Plata veća nego u Zvezdi, bonus sa SEDAM CIFARA!

Autor:

Sport

05.10.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mister" će dobro naplatiti svoje znanje.

Poznato koliko će Stanković zarađivati u Sampdoriji: Plata veća nego u Zvezdi, bonus sa SEDAM CIFARA!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Dejan Stanković ima novi angažman i vraća se na Apenine. Tačnije, ostalo je još samo da se posao ozvaniči.

Posle avanture sa Crvenom zvezdom, "Mister" je stigao do Sampdorije, te će nekadašnjeg, čak i evropskog giganta, pokušati da ostavi u Seriji A.

Sampdorija je trenutno poslednjeplasirani tim šampionata Italije sa samo dva osvojena boda iz osam kola i u nedelju od 20.45 gostovaće Bolonji. Možda će baš ovaj meč biti prilika da Stanković debituje na klupi na kojoj će naslediti Marka Đampaola

Ugovor između Stankovića i Sampdorije će biti potpisan do kraja sezone, uz opciju produžetka do leta 2024. godine, a sada su isplivali i detalji.

Kako su italijanski mediji preneli, Dejan Stanković će na ime plate do kraja godine dobiti 700 hiljada evra. To je veća cifra od one koju je imao u Zvezdi gde je na godišnjem nivou prema poslednjem ugovoru primao 600 hiljada evra.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

 

Ipak, ono što je posebno zanimljivo u ugovoru sa Sampdorijom je bonus. Ako Stanković ostavi tim u ligi na njegov račun leći će 1.100.000 evra, a plata za narednu sezonu biće mu automatski povećana, ali nije obelodanjeno za koliko.

Stanković je imao zapaženu igračku karijeru gde je nastupao za Crvenu zvezdu, Lacio i Inter, a posle nje bio je pomoćnik Andrei Stramaćoniju u Udinezeu, radio je kao koordinator tima u Interu, zatim savetnik u UEFA, da bi samostalnu trenersku karijeru počeo u svojoj Zvezdi. 

Kao trener osvojio je tri titule i dva Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading