Stanković debituje na klupi Sampdorije: Velika pomoć stiže od Siniše Mihajlovića?

Autor:

Sport

08.10.2022

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vatreno krštenje sledi.

Stanković debituje na klupi Sampdorije: Velika pomoć stiže od Siniše Mihajlovića?

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Sa Crvenom zvezdom vodio je borbu za trofeje i što bolja ostvarenja na međunarodnoj sceni, a u narednom periodu biće u potpuno drugačijoj ulozi.

Dejan Stanković će večeras (subota 8. oktobar) sa početkom od 20.45 časova imati svoje vatreno krštenje na klupi Sampdorije, a sudbina je htela da mu prvi protivnik bude ekipa Bolonje na kojoj je do nedavno sedeo njegov veliki prijatelj Siniša Mihajlović.

Pred debi na klupi kluba iz Đenove, Stanković je izjavio:

- Nisam došao ovde jer klub ima dva boda i poslednji je na tabeli. Došao sam zbog Sampdorije. U Srbiji smo odrasli gledajući Sampdoriju, prvo sa Vujadinom Boškovim, potom sa Sinišom Mihajlovićem i Vladimirom Jugovićem, a na kraju i sa Sinišom na klupi - istakao je Dejan Stanković, a prenose "Novosti".

Foto: Sampdoria.it/printscreen

Sledi velika borba

 

Treba napomenuti da će prvi pomoćnik Dejanu Stankoviću biti Nenad Sakić sa kojim je sarađivao i u Crvenoj zvezdi.

Pred Stankovićem je veliki zadatak. Sampdorija nakon osam odigranih mečeva na svom kontu ima svega dva osvojena boda i predstoji joj grčevita borba za opsatranak u eliti italijanskog fudbala. Ostaje da se vidi da lie će Siniša Mihajlović dati neki korisni savet svom mlađem kolegi, jer niko bolje od njega ne poznaje večerašnjeg protivnika kluba iz Đenove.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading