BIĆE PARA KAO BLATA: Šeici odvode Dejana Stankovića!

Autor:

Sport

20.09.2022

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon novog neuspeha u kavlifikacijama za elitno evropsko klupsko fudbalsko takmičenje Dejan Stanković je povukao, možda i očekivani potez.

BIĆE PARA KAO BLATA: Šeici odvode Dejana Stankovića!

Foto: Starsport

Izraelski šampion Makabi iz Haife bio je koban po Zvezdinog trenera. Treći pokušaj Dejana Stankovića da uvede crveno-bele u Ligu šampiona bio je neuspešan, ljubimac navijača je podneo ostavku, ali kako se čini neće dugo boraviti na "birou za zapošljavanje".

Za usluge Dejan Stankovića interesovanje su pokazali Inter i Sampdorija, a čini se da bi odlazak u Đenovu za bivšeg trenera Crvene zvezde možda bio je pravi potez za nastavak karijere.

Naime, ekipa iz Đenove nakon odlaska Masima Ferare prolazi kroz težak period. Ferera je predao vlasništvo nad klubom nakon hapšenja zbog optužbi da je vršio finansijske malverzacije, ali prema informacijama sa "Čizme", ekipa Sampdorije mogla bi uskoro da dobije nvog vlasnika.

 

Naime, interesovanje za kupovinu kluba pokazao je Halid Faleh Al-Thani, član katarske vladajuće porodice. On je navodno "spreman da kupi klub" koji prolazi kroz velike probleme na startu sezone.

Ostaje da se vidi da li će do realizacije ovog posla i doći, a kasniji eventualni dolazak Dejana Stankovića u klub svakako bi po mladog srpskog trenera bio od velikog značaja, jer bi Šeici zasignurno u klub uložili veliki novac i Stanković bi imao odrešene ruke da u klub dovede pojačanja koja bi mu garantoivala i ostvarenje željenih rezultata.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading