MALI STE ZA MENE, KUPIĆU JA VAS: Premijerligaš došao po Ibrahimovića, pa dobio urnebesan odgovor - NEMOGUĆE JE!

Autor:

Sport

09.11.2022

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zlatanove reči, kao po običaju, podigle veliku prašinu - prepotentno ili samouvereno?

MALI STE ZA MENE, KUPIĆU JA VAS: Premijerligaš došao po Ibrahimovića, pa dobio urnebesan odgovor - NEMOGUĆE JE!

Foto: Tanjug/AP

Zlatan Ibrahimović

Proslavljeni napadač Zlatan Ibrahimović (41) zbog teže povrede nije u mogućnosti da pomogne svom Milanu da ostane u trci za odbranu titule sa zahuktalim Napolijem, ali Šveđanin još uvek pleni svojom harizmom i originalnošću.

Nekima se Ibra ne dopada zbog "viška samopouzdanja", a neki drugi upravo to vole kod legendarnog Šveđanina. O Zlatanovoj samouverenosti svedoči i njegov odgovor na ponudu Čelsija, koji je želeo da ga dovede u svoje redove, a koji će se dugo prepričavati u fudbalskim krugovima.

- Čelsi ne može mene da kupi, ja imam mnogo više trofeja od njih. Ja bih trebao da kupim Čelsi - odbrusio je Ibrahimović, onako u svom stilu, žestoko razljutivši fanove londonskih "plavaca".

 

 

Podsetimo, Ibrahimović je tokom svoje blistave karijere sakupio čak 35 trofeja, a interesantno je da se u Evropi peharom nije okitisao samo u Malmeu, gde je počeo karijeru još krajem prošlog milenijuma.

Iako se nalazi u poznim igračkim godinama, Zlatanov povratak na "San Siro" 2019. godine bukvalno je preprodio italijanskog velikana, koji se za kratko vreme transformisao iz kluba sa sredine tabele Serije A do osvajača Skudeta i učesnika nokaut faze Lige šampiona.

Što se tiče Ibrinog povratka na teren, još uvek nije poznato kada će do njega doći. On je krajem maja izveo operativni zahvat na kolenu, a od tada redovno obaveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o toku oporavka. Navijači roso-nera ga sa nestrpljenjem iščekuju...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading