UŽURBANO SE RADI NA SVIM POLJIMA: Pored infrastrukturnih radova, pažnja se poklanja i jačanju igračkog kadra!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.12.2022

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupsko rukovodstvo rai punom parom tokom zimske pauze.

UŽURBANO SE RADI NA SVIM POLJIMA: Pored infrastrukturnih radova, pažnja se poklanja i jačanju igračkog kadra!

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Neće se po dobrom fudbaleri Napretka 2021 iz Šuljama sećati jesenjeg dela sezone 2022/23. U okviru Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica ostvarili su svega tri trijumfa u deset odigranih utakmica i sa takvim skorom više od poslednje 11. pozicije na tabeli, nisu mogli.

 

Zimsku pauzu rukovodstvo kluba koristi kako bi pojačalo redove i kako bi klub tokom prolećnih borbi pokušao da izbegne samo začelje tabele.

Tim povodom na vernost klubu iz Šuljama već se obavezao iskusni golman Blagoje Kljajić koji se nakon punih 12 godina vraća u ekipu čiji je dres nekada nosio, a sada je Napredak 2021 dobio još jedno pojačanje.

U pitanju je dvadesetjednogodišnji Milan Ćurčić. Ćurčić je prvi deo sezone proveo u redovima Fudbalskog kluba Zmaj iz Noćaja sa kojim je u okviru Međuopštinske lige Srem-zapad osvojio desetu poziciju sa isto toliko osvojenih bodova.

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Milan Ćurčić

 

Očekuje se da će sa dva navedena pojačanja ostvarenje klupskih ciljeva biti znatno lakše ostvarivo.

U prvom susretu drugog dela sezone 2022/23 Napredak 2021 dočekuje na svom terenu ekipu Slobode iz Šašinca. Sloboda je na startu ovogodišnjeg prvenstava, u prvom kolu slavila sa ubedljivih 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading