TRANSFER BOMBA: Povratak iskusnog golmana u matični klub! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.11.2022

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JEsenji deo sezone bio je za zaborav.

TRANSFER BOMBA: Povratak iskusnog golmana u matični klub! (FOTO)

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Fudbalski klub Napredak 2021 iz Šuljama u jesenjem delu sezone Gradske fudbalske lige Sremske Mitrovice nisu ostvarili zapažene rezultate.

 

Ekipa iz mesta u opštini Sremska Mitrovica nakon prvog dela sezone zauzima poslednju poziciju na tabeli ovog ranga takmičenja. U deset odigranih susreta zabeležili su tri trijumfa i sedam poraza, a skor je znatno popravljen u poslednja dva prvenstvena meča kada su uspeli da vežu dve pobede i to protiv Planinca iz Ležimira 3:0 i OFK Sparte iz Grgurevca 2:1.

Da u Šuljanima žele na proleće znatno da poprave utisak, govori podatak da je klub angažovao veliko pojačanje u liku iskusnog golmana Blagoja Kljajića koji se nakon punih 12 godina vraća u svoj klub.

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Blagoje Kljajić

 

Popularni Bane se smatra jednim od najboljih golmana i Međuopštinske lige, tako da je potpuno jasno da će predstavljati veliko pojačanje za ekipu iz Šuljama.

Takođe, treba napomenuti da su fudbaleri Napretka 2021 iz Šuljama i pored činjnice da su poslednji prvenstveni susret odigrali pre samo tri nedelje, započeli pripreme za prolećni deo sezone, što samo potvrđuje činjenicu da će se u Šuljamu na proleće igrati ozbiljan fudbal.

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

Pripreme FK Napredak 2021 Šuljam već su započele

 

U prvom susretu drugog dela sezone 2022/23 Napredak 2021 dočekuje na svom terenu ekipu Slobode iz Šašinca. Sloboda je na startu sezone u prvom prvenstvenom kolu slavila sa ubedljivih 4:1.

Foto: FK Napredak 2021 Šuljam

FK Napredak 2021 Šuljam

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Šuljamac

03.12.2022 18:12

Molim Vas, naučite da pišete Šuljam i da ga upotrebljavati u rečenicama, nije Šuljama nego Šuljma.