U HAOSU JE! Nejmar mora kod PSIHOLOGA nakon kraha na Mundijalu...

Autor:

Sport

15.12.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pakao!

U HAOSU JE! Nejmar mora kod PSIHOLOGA nakon kraha na Mundijalu...

Foto: Tanjug/AP

Nejmar posle utakmice Hrvatska - Brazil

Nekadašnji brazilski reprezentativac Ronaldo poručio je sunarodniku i igraču Pari Sen Žermena Nejmaru ''da potraži pomoć psihologa kako bi izdržao pritisak'' posle neuspeha na Svetskom prvenstvu u Kataru, prenose brazilski mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ronaldo

Brazil je na Mundijal u Kataru stigao kao favorit, ali je eliminisan u četvrtfinalu od selekcije Hrvatske posle boljeg izvođenja penala. Nejmar se u međuvremenu nekoliko puta oglasio na društvenim mrežama, a objavio je i prepisku sa saigračima iz reprezentacije da bi pokazao javnosti kako im je teško pao neuspeh na Mundijalu.

- Savetovao bih Nejmaru da potraži pomoć psihologa kako bi izdržao ovaj pritisak, koji je opasan za čoveka. Nejmar će da se vrati fudbalu sa istom strašću i željom, koju je imao pre SP. Hteo bih da naglasim da obratimo pažnju na mentalno zdravlje naših fudbalera - rekao je Ronaldo.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Legendarni fudbaler je priznao da u potpunosti razume Nejmara.

- Vrlo je važno da se pozabavimo ovim pitanjem, posebno kada se radi o Mundijalu. Ceo svet je gledao reprezentaciju Brazila i Nejmara - zaključio je Ronaldo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading