POTRESI U BRAZILU! Nejmar otkrio PRIVATNE PREPISKE igrača posle poraza od Hrvata - PSOVKE, SUZE I TOTALNI SLOM! (FOTO)

Autor:

Sport

12.12.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razmenili su veliki broj poruka.

POTRESI U BRAZILU! Nejmar otkrio PRIVATNE PREPISKE igrača posle poraza od Hrvata - PSOVKE, SUZE I TOTALNI SLOM! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nejmar posle utakmice Hrvatska - Brazil

Fudbalska reprezentacija Brazila završila je učešće na Svetskom prvenstvu pre nego što je to očekivala.

Brazilci su ispali u četvrtfinalu Mundijala i to od Hrvatske, a sve posle jedanaesteraca.

Koliko je teško pao ovaj poraz Titeovoj četi pokušao je slikovito da objasni Nejmar. On je objavio poruke iz privatne prepiske između njega i saigrača, te je potresao sve u Brazilu.

Penal neće promeniti ono što mislim o tebi - napisao je Nejmar defanzivcu Markinjosu.

- Stvarno sam želeo da uspemo, nikada nisam pomislio da će to biti prepreka na putu ka ostvarenju naših snova, ali moramo nastaviti - odgovorio mu je saigrač.

Tako je, sve prolazi, dobri i loši momenti. Moramo biti jaki, da vidimo šta nam još fudbal sprema. Pre svega ja sam tvoj prijatelj, volim te - dodao je Nejmar.

Imao je i zanimljivu prepisku sa Tijagom Silvom.

- Brate, moram ti reći da sam sj*baniji nego što sam mogao da zamislim. Ovo je nepodnošlivo kako se osećam. Ne mogu da verujem da smo izgubili. Svaki put kada se setim plačem. Ali, biće bolje - napisao je iskusni defanzivac.

- Svaki put kada upalim televiziju poludim, j*bem ti mater. Moramo dalje, brate. Ti, Dani Alveš i ja zaslužili smo više, ali Bog je s nama i zna sve - odgovorio je Nejmar.

 

 

Obratio se i mladom Rodrigu koji je promašio jedanaesterac, te mu je uputio reči utehe.

Pišem ti ovo da ti kažem da si jak, čast je biti deo tvoje karijere i gledati kako postaješ jedan od najvećih u brazilskoj istoriji. Penale promašuju oni koji imaju hrabrosti da ih izvedu - ističe Nejmar i dodaje:

- Ja sam ih puno promašio i nešto naučio iz svakog od njih, ali nikada nisam odustao. Želim da ti zahvalim, ne zato što si dobar igrač, već dobar čovek. Samo napred i seti se šta sam ti rekao: Donećeš svetsko prvenstvo u Brazil.

- Hvala ti za sve, idolu moj, iz dubine srca. Žao mi je što sam ti uništio san. Nadam se da ćeš nastaviti sa nama - odgovorio je Rodrigo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading