Brazil u SUZAMA zbog Nejmara!

Autor:

Sport

12.12.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresne reči legende brazilskog fudbala.

Brazil u SUZAMA zbog Nejmara!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar posle utakmice Hrvatska - Brazil

Fudbalska reprezentacija Brazila završila je takmičenje u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kataru, nakon što je na šokantan način izgubila od Hrvatske, posle izvođenja jedanaesteraca.

Imale su "Karioke" više od igre, ogroman broj šansi, ali je na kraju Hrvatska posle jednog šuta u okvir stigla do gola, a samim tim i penala.

Ovaj poraz je označio i kraj mandata Titea na klupi Brazila, koji je najavio povlačenje još pre Mundijala. Povodom njegovog povlačenja se oglasio Nejmar, najbolji fudbaler ove selekcije.

- Pre nego što smo se lično upoznali, igrali smo jedan protiv drugog mnogo puta. I znaš šta? Mislio sam da si jako dosadan. Činio si sve da me pobediš, čak si i loše govorio o meni. Ipak, sudbina je smešna. Tebe je stavila za trenera, a meni dala broj 10 -  napisao je Nejmar.

Foto: Tanjug/AP

Tite nije uspeo da dođe do titule sa Brazilom

Slavni as se zahvalio bivšem selektoru na svemu što je učinio za njega.


- Poznavao sam te kao trenera i znao sam da si dobar, ali kao osoba si mnogo bolji. Upoznao si me i znaš ko sam, a to mi je bitno. Ovo pišem da ti se zahvalim za sve, za sve lekcije koje si me naučio, a toga je bilo mnogo - istakao je Nejmar.

On je takođe dodao da je Tite jedan od najboljih trenera koje je imao u karijeri.

- Uvek ćeš biti jedan od najboljih trenera koje sam ikada imao, uvek ću te podržavati. Imali smo lepih trenutaka, ali smo imali i onih koji su jako boleli. Ovaj poslednji će nas još dugo boleti.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Brazila u neverici posle ispadanja

Tite je neočekivano ostao selektor "Selesaa" uprkos neuspehu u Rusiji pre četiri godine, ali posle još jednog rastanak je bio neminovan.

- Zaslužio si pehar prvaka sveta, zaslužili smo ga svi mi zbog svega što smo učinili i svega čega smo se odrekli kako bismo pokušali da ostvarimo svoj najveći san. Bog nije tako hteo. Hvala, profesore Tite, i veliki zagrljaj - poručio je Nejmar.

Brazil je došao do svetske titule 2002. godine, ali posle toga nisu uspeli nijednom da se popnu na pobedničko postolje. Najbliži su bili 2014. godine, kada su bili domaćini, ali su na kraju osvojili četvrto mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading