PONIKAO U PARTIZANU, ŽELELA GA ZVEZDA: Sve je spremno za transfer! (FOTO)

Autor:

Sport

04.01.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratak u staro jato.

PONIKAO U PARTIZANU, ŽELELA GA ZVEZDA: Sve je spremno za transfer! (FOTO)

Foto: Starsport

Jedan od srpskih fudbalera koji bi neočekivano mogli da promene sredinu u ovom prelaznom roku je i mladi ofanzivac Veljko Brmnačević. On se posle samo nekoliko meseci nalazi na izlaznim vratima francuskog prvoligaša Tuluza u kojem nije zadovoljio od letošnjeg transfera iz Malmea, vrednog 4.100.000 evra.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Veljko Birmančević u dresu Malmea

Birmančević je Tuluz pojačao u poslednjim minutima letnjeg prelaznog roka, a sada ga lokalni mediji etiketiraju kao promašaj i paničnu kupovinu koja se nije isplatila francuskom klubu. Od dolaska u Tuluz je igrao na 10 utakmica, nije postigao nijedan gol i upisao je jednu asistenciju. Minutažu je uglavnom dobijao kao džoker sa klupe i samo jednom se našao među starterima u prvenstvu.

Švedski mediji pišu o povratku u Malme gde je pružao sjajne partije. Skandinavski klub bi u ovom trenutku pozajmio Srbina bar na šest meseci. Birmančević je u Malmeu bio jedan od najboljih igrača, među najzaslužnijima za ulazak u Ligu šampiona, titulu i osvojen nacionalni kup u Švedskoj.

Veljko Birmačević je ponikao u Partizanu, ali se afirmisao u Čukaričkom. Igrama u dresu popularnih "brđana" postao je interesantan Crvenoj zvezdi, međutim, do transfera nije došlo. Brzonogi ofanzivac se preselio u Malme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading