"BORILI STE SE JUNAČKI, ODMORITE" Nikola Rokvić se potresnim rečima oprostio od pokojnog Zorana Kalezića, njegove reči kidaju dušu (FOTO)

Autor:

Zabava

04.01.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Kalezić preminuo je danas nakon teške borbe sa opakom bolešću, a Nikola Rokvić se oprostio od kolege i prijatelja emotivnim gestom.

"BORILI STE SE JUNAČKI, ODMORITE" Nikola Rokvić se potresnim rečima oprostio od pokojnog Zorana Kalezića, njegove reči kidaju dušu (FOTO)

Foto: ST/Petar Divac, E-stock

Pevač Zoran Kalezić danas je preminuo u 73. godini nakon teške borbe sa karcinomom pluća, zbog koje mu je nedavno odstranjen deo plućnog krila. Brojne kolege i prijatelji oprostili su se sa pokojnim velikanom nardone muzike, među kojima je bio i Nikola Rokvić, kom je otac Marinko Rokvić preminuo pre malo više od godinu dana.

Nikola je na društvenoj mreži Instagram podelio sliku pokojnog pevača, te pesmom i željom koja slama srca rekao poslednje zbogom.

- S Bogom, čika Zorane! Borili ste se junački! Odmorite - napisao je Rokvić u okviru svoje objave uz Kalezićevu pesmu "Kako je lepo u mom kraju".

Republika

Foto: instagram.com/nikolarokvic

Nikola Rokvić se oprostio od Zorana Kalezića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading