UBIO SUPRUGU IZ KARABINA! ŽENA PREMINULA NA LICU MESTA: Detalji jezivog zločina u selu kod Velike plane - svemu prethodila rasprava!

Autor:

Hronika

17.12.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je izašla na lice mesta i utvrdila da je muškarac pucao iz lovačkog karabina i usmrtio svoju ženu u selu kod Velike Plane.

UBIO SUPRUGU IZ KARABINA! ŽENA PREMINULA NA LICU MESTA: Detalji jezivog zločina u selu kod Velike plane - svemu prethodila rasprava!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija vrši uviđaj

Stravičan zločin dogodio se danas u selu Markovac nadomak Velike Plane gde je u porodičnoj kući u Moravskoj 5, Ljubodrag Nikolić ubio svoju suprugu Milanku Nikolić (65).

Kako se saznaje, policija je izašla na lice mesta i utvrdila da je Nikolić pucao iz lovačkog karabina, a da je nesrećna Milanka preminula na licu mesta, piše Blic.

Nezvanično se saznaje da je ubistvu prethodila kraća rasprava supružnika koji su do skoro bili na privremenom radu u Francuskoj.

Pronađeno je oružje na licu mesta, a Ljubodrag se predao policijskoj patroli.

Trenutno se vrši uviđaj na mestu ubistva po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

Prema informacijama portala Republika.rs, policiji niti nadležnim organima socijalnih službi ranije nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici.

Ovaj dan je samo nastavak crnog petka u Srbiji, koji je juče doneo niz smrti.

Samo ovog petka, kako je zvanično saopšteno, poginulo je najmanje četvoro ljudi, dok je povređeno 17 osoba. U poslednja dva dana dve osobe su izvršile samoubistvo.

Samo u poslednja dva dana dve osobe su izvršile samoubistvo, dok je, prema zvaničnim podacima, dvoje spaseno nakon pokušaja suicida. Spasa, nažalost, nije bilo za muškarce iz Mladenovca i Alibunara.

Prema pisanju medija, M. V. (66), obesio se pre dva dana u dvorištu kuće u Mladenovcu. Njegovo telo je poslato na obdukciju.

Juče je došlo do tragedije i u mestu Nikolinci u opštini Alibunar, kada se za sada nepoznati meštanin razneo ručnom bombom, takozvanom kašikarom. Kako se navodi, sve se odigralo u u njegovoj kući i nije bilo drugih žrtava.

Takođe, u jezivim nesrećama juče i jutros život su izgubili mladić Milan Aleksić iz Futoga i biznismen iz Niša O.J.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading