SITI LETI IZ PREMIJER LIGE? Klub se hitno oglasio saopštenjem

Autor: Tanjug

Sport

06.02.2023

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Građani" momentalno reagovali na optužbe.

SITI LETI IZ PREMIJER LIGE? Klub se hitno oglasio saopštenjem

Foto: Tanjug/AP

Etihad

Fudbalski klub Mančester siti saopštio je da je iznenađen odlukama Premijer lige, koja je optužila šampiona Engleske za niz slučajeva kršenja finansijskih pravila.

Optužbe se odnose na prihode, pojedinosti s platama trenera i igrača, propise Evropske fudbalske unije (UEFA), profitabilnost i održivost i na saradnju sa istražnim organima takmičenja. Optužnica se odnosi na svaku sezonu od septembra 2009. do juna 2018. godine.

U saopštenju Premijer lige navedeno je da je optužnica prosleđena nezavisnoj Komisiji.

- Mančester siti je iznenađen objavljivanjem navodnih kršenja pravila Premijer lige, posebno imajući u vidu veliki angažman i ogromnu količinu detaljnog materijala, koji smo dostavili EPL-u. Klub pozdravlja razmatranje ovog pitanja od strane nezavisne Komisije, kako bi nepristrasno razmotrila sveobuhvatan korpus nepobitnih dokaza koji postoje u prilog našem stavu. Zbog toga, radujemo se što će na ovo pitanje biti stavljena tačka - navodi se u saopštenju Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading