SKANDAL NA POMOLU! Mančester siti LETI iz Premijer lige?!

Autor:

Sport

06.02.2023

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti stižu nam sa Ostrva.

SKANDAL NA POMOLU! Mančester siti LETI iz Premijer lige?!

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti proživljava teške trenutke.

Četa Pepa Gvardiole poražena je od Totenhema (0:1), zaostaje pet bodova za Arsenalom na tabeli Premijer lige uz utakmicu više, ali se sada nalazi i u daleko većim problemima.

Naime, britanski mediji preneli su šokantne tvrdnje da bi Mančester siti mogao da bude izbačen iz Premijer lige zbog kršenja finansijskog fer-pleja u prethodnih desetak godina!

 

 

Kako se navodi, u najboljem slučaju mogli bi da dožive sudbinu torinskog Juventusa i oduzimanje bodova, a najgori slučaj bio bi izbacivanje iz Premijer lige. To se, vrlo verovatno, neće desiti, a prve informacije govore da bi Sitiju moglo biti oduzeto najmanje deset bodova što bi stvorilo ogroman problem.

 

 

Siti bi tako pao u drugi deo tabele i pitanje je da li bi uspeo da izbori Ligu šampiona do kraja sezone.

 

 

Kako je objavio Martin Cigler Sitiju preti niz sankcija zbog kršenja ovih pravila, a sigurno da je oduzimanje bodova nešto što bi najviše uzdrmalo klub s Etihada.

 

 

Pored toga verovatno će ponovo biti suspendovali za dovođenje i registraciju novih igrača u narednim prelaznim rokovima, a takođe se očekuje da će dobiti i žestoku novčanu kaznu.

Ukoliko Sitiju budu oduzeti bodovi tome će se sigurno najviše radovati u Arsenalu koji će tako doći na korak od titule prvaka Engleske. No, zvaničnih informacija oko kazni nema i sve bi trebalo biti poznato u narednim danima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading