ČUDESNI HARI SRUŠIO SITI: Kejn oborio rekord i pogurao Arsenal ka osvajanju Premijer lige!

Autor:

Sport

05.02.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč odigran je na velelepnom stadionu u Severnom Londonu.

ČUDESNI HARI SRUŠIO SITI: Kejn oborio rekord i pogurao Arsenal ka osvajanju Premijer lige!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Fudbaleri Totenhema savladali su Mančester siti sa 1:0 u okviru 22. kola Premijer lige.

Sparsi su se ovim trijumfom približili mestu koje vodi u Ligu šampiona, ali učinili i veliku uslugu svom večitom rivalu Arsenalu, koji je sačuvao pet bodova prednosti u odnosu na "građane".

Junak "pevaca" bio je nezaustavljivi Hari Kejn, koji je postigao jedini gol u 15. minutu. Bio je to njegov 267. pogodak u dresu Totenhema, čime je postao najbolji strelac u istoriji kluba, ostavivši za sebe legendarnog Džimija Grivsa.

On je, takođe, postao i tek treći igrač koji je u Premijer ligi stigao do 200 golova, pre njema to je samo uspelo Alenu Šireru i Vejnu Runiju, kojima je za taj poduhvat trebalo više mečeva.

Pjer Emil Hojbjerg se sjajno prikrao iza leđa igračima Sitija i sjajno proigrao Kejna, koji je preciznim udarcem savladao Edersona.

Siti je imao daleko veći posed lopt, ali je jedinu pravu šansu imao tek u poslednjim trenucima prvog poluvremena kada je Rijad Marez pogodio prečku.

U nastavku ista slika, gosti su imali posed, ali su bili bezopasni. Najbolje šanse su propustili Hulijan Alvarez na jednoj i Kejn na drugoj strani.

Na kraju velika pobeda Totenhema, koji je još jednom pokazao da mu leži Mančester siti.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading