SUPERLIGAŠKO POJAČANJE STIGLO U PRIBOJ: "Kamiondžije" ne staju - igrao je na "Marakani", a sada "seda" u FAP!

Autor: Vladimir vorih

Sport

05.02.2023

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se serija pojačanja u redovima kluba iz grada na obalama Lima.

SUPERLIGAŠKO POJAČANJE STIGLO U PRIBOJ: "Kamiondžije" ne staju - igrao je na "Marakani", a sada "seda" u FAP!

Foto: FK FAP Priboj

Gotovo da je teško i pobrojati sva pojačanja koja su tokom aktuelne zimske pauze stigla u Priboj i ponela opremu ekipa FAP-a koja se nakon svih transfer dešavanja smatra jednim od glavnih favorita kada je u pitanju plasman u prvoligaški karavan.

 

Tokom dosadašnjih zimskih priprema ekipa FAP-a je pružila zapažene partije tokom boravka na crnogorskom primorju gde je savladana ekipa barskog Mornara rezultatom 1:0, a zatim je odigran, za publiku, fantastičan susret protiv podgoričkog Koma koji je nakon goleade okončan bez pobednika rezultatom 4:4.

Međutim, naredna dva susreta pokazala su i slabosti koje "kamiondžije" poseduju. U duelu sa čajetinskim Zlatiborom, FAP je poražen rezultatom 0:1, dok je u susretu sa superligašem iz Ivanjice doživljen pravi potop. Ekipa Javor-Matisa je taj taj susret rešila u svoju korist rezultatom 5:0.

Usled svega navedenog, klub je odlučio da pojača konkurenciju u navalnom delu ekipe i novi član pribojskog kluba postao je Đorđe Babić.

Reč je o mladom dvadesetdvogodišnjem igraču koji može da odgovori zadacima na više napadačkih pozicija. Babić u redove FAP-a stiže iz lučanske Mladosti za koju je tokom dosadašnje karijere tri puta nastupao.

Mladi napadač je karijeru započeo u redovima užičke Slobode, a pored pomenute lučanske Mladosti nastupao je i za LFK Mladost iz Lučana i ekipu Loznice.

Tokom prethodne jeseni Đorđe Babić je u dresu Mladosti zabeležio tri nastupa tokom kojih je na superligaškim terenima odigrao ukupno 34 minuta.

Foto: FK FAP Priboj

Od njih u Priboju mnogo očekuju

 

Da podsetimo, ekipa FAP Priboja u nastavak šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana ulazi sa treće pozicije. "Kamiondžije" imaju osam bodova manje u odnosu na lidera iz Smedereva, a u prvom kolu prolećnog dela takmičenja ekipa FAP-a gostuje u Arilju domaćoj Budućnosti. 

Treba napomenuti da svi u Priboju sa velikim nestrpljenjem iščekuju 11. mart kada će ljubitelji fudbala u gradu na obalama Lima, imati prilike da uživo pozdrave novi tim "kamiondžija" i uvere se u sve glasnije priče da ova ekipa sa punim pravom konkuriše za plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading