KIŠOM GOLOVA OKONČALI PRIPREME: Pribojski drim-tim se vratio kući - slede nova iskušenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fudbalska predstava za kraj priprema na crnogorskom primorju.

KIŠOM GOLOVA OKONČALI PRIPREME: Pribojski drim-tim se vratio kući - slede nova iskušenja!

Foto: Instagram.com/srpskaligazapad

Pribojski "drim-tim" okončao je drugu fazu zimskih priprema. Tokom boravka na crnogorskom primorju, fudbaleri FAP-a savladali su člana elitnog ranga Crne Gore, barski Mornar rezultatom 1:0, a u četvrtak 26. januara, pred povratak u Priboj, odigrali su i susret sa članom drugog ranga, ekipom podgoričkog Koma.

 

Publika je mogla da uživa u fudbalakoj predstavi, a meč je nakon prave goleade okončan remijem 4:4.

Golove za pribojski FAP postigli su Igor Radovanović, Kosta Janjić, Dragan Jovanović i Hajdaragić.

Odmah nakon susreta "kamiondžije" su se vratile u grad na obalama Lima, a vrlo brzo klupsku ekspediciju očekuj put u Guču u kojoj će boraviti pet dana. Tokom boravka u "gradu trubača" očekuju ih i dva kontrolna susreta. Već u ponedeljak 30. januara FAP Priboj će odmeriti snage sa Zlatiborom iz Čajetine, a dva dana kasnije, u sredu 1. februara, sledi duel protiv superligaša iz Ivanjice, ekipe Javor-Matisa.

Foto: FK FAP Priboj

Detalj sa meča Mornar Bar - FAP Priboj

 

Da podsetimo, ekipa FAP Priboja u nastavak šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana ulazi sa treće pozicije. "Kamiondžije" imaju osam bodova manje u odnosu na lidera iz Smedereva, a u prvom kolu prolećnog dela takmičenja ekipa FAP-a gostuje u Arilju domaćoj Budućnosti. 

Treba napomenuti da svi u Priboju sa velikim nestrpljenjem iščekuju 11. mart kada će ljubitelji fudbala u gradu na obalama Lima, imati prilike da uživo pozdrave novi tim "kamiondžija" i uvere se u sve glasnije priče da ova ekipa sa punim pravom konkuriše za plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbalskog takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading