POTPUNA REKONSTRUKCIJA: Trener i devetorica fudbalera napustili redove crno-belih! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.02.2023

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa znatno izmenjenim igračkim kadrom crno-beli ulaze u nastavak sezone.

POTPUNA REKONSTRUKCIJA: Trener i devetorica fudbalera napustili redove crno-belih! (FOTO)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Fudbaleri ČSK Pivare prvi deo šampionata u okviru Područne fudbalske lige Sombor okončali su na četvrtoj poziciji sa 32 osvojena boda, ali i pored zavidne zalihe, pred nastavak takmičenja sve misli kluba usmerene su kao opstanku u ovom rangu takmičenja.

 

Kako nam je nedavno saopšteno iz klupskog rukovodstva, osnovni plan uoči predstojećih prolećnih borbi, jeste da klub osvoji desetak bodova što se smatra dovoljnim za očuvanjem aktuelnog statusa.

U ostvarenje navedenog cilja, tim iz Čelareva će ući sa znatno izmenjenim igračkim kadrom, s obzirom da su ekipu napustila devetorica fudbalera, kao i trener Vlado Karakaš i dugogodišnji član stručnog štaba Siniša Čublilo.

Kada je reč o samim fudbalerima, crno beli dres u nastavku šampionata neće nositi:

Dragan Ćulibrk koji karijeru nastavlja u redovima nekadašnjeg superligaša OFK Bačke iz Bačke Palanke. Treba napomenuti da je reč o golmanu koji je prošao sve selekcije kluba iz Čelareva.

Aleksandar Siljanovski prelazi u južnu grupu vojvođanskog fudbala, a u buduće će nositi opremu Šajkaša 1908 iz Kovilja.

Vanja Saračević je razdužio crno-belu opremu i prešao u redove komšijske Budućnosti iz Gložana i tokom predstojećeg proleća nastušiće protiv svog dojučerašnjeg tima.

 

U redove Budućnosti iz Gložana prelazi i Martin Semartonski. Reč je o fudbaleru koji je uglavnom nastupao za omladinski tim crno-belih, ali je bio i član seniorskog sastava.

Zajdno sa Draganom Ćulibrkom, redove OFK Bačke iz Bačke Palanke pojačao je i Nikola Panić koji je dve godine bio deo čelarevskog kluba.

Redove ČSK Pivare napustio je i Marko Gajdobranski za kojeg se za sada ne zna gde će nastaviti igračku karijeru.

Braća Nebojša i Nikola Zagorčić takođe su napustila redove kluba iz Čelareva. Poznato je da će Nebojša u nastavku karijere nastupati za Šajkaš 1908 iz Kovilja.

Nakon polusezone provedene u redovima ČSK Pivare, klub je napustio i Dušan Nemet. On za sada nije odlučio gde će nastaviti karijeru, ali su veliki izgledi da i on ponese opremu Budućnosti iz Gložana.

Klub se zvanično rastao od svojih dojučerašnjih članova uz nadu da će se u godinama pred nama, barem neki od njih vratiti i ponovo postati deo crno-bele porodice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading