PUKLA LJUBAV IZMEĐU KANSELA I GVARDIOLE: Portugalac prelazi u Bajern Minhen

Autor:

Sport

30.01.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaće ekipa iz Mančestera bez jednog od najboljih igrača u proteklih par godina.

PUKLA LJUBAV IZMEĐU KANSELA I GVARDIOLE: Portugalac prelazi u Bajern Minhen

Foto: Tanjug/AP

Žoao Kanselo

Bek Mančester sitija Žoao Kanselo napustiće Englesku i pojačaće ekipu Bajerna iz Minhena, prenosi Fabricio Romano, najpoznatiji fudbalski novinar na svetu.

Portugalac će u Nemačku otići na pozajmicu do kraja sezone, ali će Bajern imati pravo otkupa na kraju sezone.

Iako je Kanselo bio jedan od najboljih igrača Sitija, kako ove, tako i prethodnih sezona, minutaža mu je naglo pala nakon Svetskog prvenstva u Kataru, a prilike na bekovskim pozicijama su počeli da dobijaju mladi Riko Luis, odnosno Nejtan Ake, koji prevashodno igra na poziciji štopera.

Očigledno je da je došlo do neslaganja između sjajnog Portugalca i španskog trenera, pa je odlučeno da je najbolje da Kanselo napusti Mančester.

Žoao Kanselo je u Siti stigao 2019. godine iz Juventusa, a prošle sezone je bio jedan od najboljih igrača ekipe i jedan od razloga zašto je tim Pepa Gvardiole stigao do titule. Ipak, očigledno je da Pep nije nečim zadovoljan kod Kansela, pa je odlučio da ga izostavi iz tima na čak pet od poslednjih deset mečeva. To mu ipak nije previše pomoglo, pošto Mančester ne deluje dobro na terenu, a i titula je sve dalje, pošto Arsenal ima pet bodova više, uz utakmicu manje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading