KRAJ SARADNJE? Mančester siti ostaje bez VELIKE ZVEZDE!

Autor:

Sport

03.01.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan potez sjajnog fudbalera.

KRAJ SARADNJE? Mančester siti ostaje bez VELIKE ZVEZDE!

Foto: Tanjug/AP

Bernardo Silva i Erling Haland

Bernardo Silva, dugogodišnji igrač ekipe Mančester sitija, nalazi se na izlaznim vratima ovog kluba, nakon više od pet godina saradnje.

Silva je u Mančester stigao iz Monaka i brzo se ustalio kao jedan od ključnih igrača u Pepovoj mašini, međutim, deluje da je došlo do zasićenja i da će Portugalac uskoro napustiti klub.

- U junu ćemo videti šta je najbolje. Fokusiran sam na projekat Mančester Sitija. Moj ugovor ističe kada budem imao 31 godinu. Ne želim da krijem da je moj cilj u narednim godinama možda i van Mančestera, ako se pojavi neka dobra ponuda i primamljiv projekat velikog kluba - rekao je Silva

Foto: Tanjug/AP

Bernardo Silva u dresu Mančester sitija

Silva je letos bio blizu prelasku u Barselonu, ali do odlaska u Kataloniju nije došlo. Siti je praktično blokirao Špance tražeći preveliko obeštećenje. Od tog trenutka je Barselona preusmerila svoj fokus na druge mete.

Portugalac je ove sezone upisao 15 nastupa u Premijer ligi gde je postigao dva gola i upisao pet asistencija.

Sa ekipom Mančester sitija je u karijeri osvojio četiri titule u Premijer ligi, uz jedan osvojen FA kup. Ipak, i dalje nema trofej u Ligi šampiona.

Takođe, za Portugal je odigrao 78 mečeva, postigao je osam pogodaka, a sa ovom selekcijom je 2016. godine postao prvak Evrope, nakon što su izabranici Fernanda Santoša u finalu porazili Francusku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading