DOŽIVOTNA SUSPENZIJA! Klub se hitno oglasio

Autor:

Sport

06.02.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal dogodio se u Kruševcu, a počinioci neće proći nekažnjeno.

DOŽIVOTNA SUSPENZIJA! Klub se hitno oglasio

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Fudbaleri Partizana su na prolećnoj premijeri savladali Napredak u Kruševcu, ali taj meč neće ostati upamćen po lepim potezima ili čak po katastrofalnim uslovima za igru, već po rasističkom skandalu.

Naime, navijači (ako se mogu tako nazvati) domaćeg tima su oponašanjem majmunskih krika vređali tamnopute igrače crno-belih. U trenutku kada je to bio slučaj su na terenu bili Fuseni Dijabate, Rikardo Gomeš i Patrik Andrade, a kasnije je sa klupe ušao i Kvinsi Menig.

Tim povodom se oglasio FK Napredak, koji je pokrenuo istragu s ciljem da doživotno zabrani počiniocima da uđu na stadion.

Fudbalski klub Napredak najoštrije osuđuje rasističke uvrede upućene fudbalerima. Ograđujemo se od sramnog ponašanja nekolicine nazovi navijača i učinićemo sve da ih identifikujemo i trajno im zabranimo ulaz na stadion. Nažalost, ovakvi izolovani incidenti se dešavaju na svim svetskim stadionima, a mi ćemo kao klub pod hitno preduzeti sve mere da ovu pojavu sasečemo u korenu - poručili su Kruševljani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading