Kolorado OTVORIO DUŠU, pa najavio: Zanima me SAMO JEDNO, u Kolumbiji raste igrač za Partizan!

Autor:

Sport

06.02.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novajlija u timu crno-belih spreman je za sve izazove u Srbiji.

Kolorado OTVORIO DUŠU, pa najavio: Zanima me SAMO JEDNO, u Kolumbiji raste igrač za Partizan!

Foto: FK Partizan

Andres Kolorado

Fudbaleri Partizana gotovo u istom sastavu krenuli su u poteru za Crvenom zvezdom.

Jedino novo ime u Humskoj je Andres Kolorado (24) prvi Kolumbijac u crno-belom dresu, ali će navijači "parnog valjka" morati da sačekaju na njegov debi. Momak rodom iz Gvakarija, koji igra zadnjeg veznog, moraće da se pre toga potpuno oporavi i fizički spremi jer je iz brazilskog Sao Paula stigao na pozajmicu, a u razgovoru za naš portal je otkrio da ni on ne može da dočeka da zaigra pred "grobarima".

Da li će ti igre za brazilskog velikana pomoći da se adaptiraš na Partizan gde se takođe uvek traži pobeda?

- Sezona za Sao Paulo je bila dobra, ali za mene nije jer nisam imao prostora i nisam bi zadovoljan minutažom. Bez obzira na sve, nadam se da će mi tamošnje iskustvo pomoći u Partizanu. U velikom sam klubu. želim da ovde pokažem šta znam i koliko mogu. Da pomognem timu da pobeđuje, jer nam je svaka pobeda bitna. Samo me pobede zanimaju.

Republika

Foto: FK Partizan

Andres Kolorado

 

U Brazilu si igrao na čuvenom Morumbiju, pred vatrenim navijačima, znaš li da je atmosfera u Humskoj slična?

- Bilo je veliko zadovoljstvo igrati na stadinu kao što je Morumbi, navijači su bili stvarno nestvarni. Video sam da je i ovde ista situacija. Gledao sam snimke navijača Partizana i stvarno su strastveni. Sviđa mi se da igram u tom ambijentu, jedva čekam da osetim to uzivo, da istrčim pred "grobare".

Ko ti je bio idol u domovini?

- Kada sam bio mlađi, na početku karijere, Fredi Guarin mi je bio uzor. Trudio sam se da moja igra podseća na njegovu. Igrao je za velike klubove u Evropi, kao što su Inter, Porto i ostali. Takođe, nastupao je i za reprezentaciju Kolumbije. On mi je bio najveći uzor na početku karijere.

Zbog koga si počeo da treniraš fudbal?

- Rođen sam u malom mestu u blizini Kalina. Prve fudbalske korake sam napravio veoma rano i to uz mog starijeg brata. On je odveo mene i mla|eg brata na fudbal i upisao nas u školu fudbala. Njega sam pratio, pa mi se posle svidelo.

Republika

Foto: FK Partizan

Andres Kolorado i Ivica Kralj

 

 Pomenuo si mlađeg brata Žana, možemo li i njega nekada očekivati u Partizanu?

- On je veoma talentovan, sada je u Kolumbiji. Postoji šansa da se i on nađe jednog dana u Partizanu, zašto da ne. Bilo bi to lepo - zaključio je Kolorado.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading