LEDENI DAN! Toplo se obucite, temperatura i do -20, u Beogradu neće preći nulu!

Autor:

Vesti

06.02.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ujutru umeren i jak mraz, tokom dana hladno, biće i sunca i oblaka.

LEDENI DAN! Toplo se obucite, temperatura i do -20, u Beogradu neće preći nulu!

Foto: Tanjug/AP

U Srbiji ujutru umeren i jak mraz, u toku dana na severu i istoku pretežno sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, uz provejavanje slabog snega.

Duvaće slab i umeren, u planinskim predelima povremeno jak severozapadni vetar. Najniža temperatura od -12 do -5, u planinskim predelima i do -20, a najviša od -3 do 2 stepena.

U Beogradu ujutru umeren mraz. U toku dana pretežno sunčano i hladno - ledeni dan, a prolazna umerena oblačnost očekuje se sredinom dana.

Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura od -8 do -5, a najviša oko nula stepeni.

U Srbiji tokom većeg dela naredne sedmice u jutarnjim satima očekuje se umeren i jak mraz, od -12 do -5, na planinama i do -20 stepeni.

U toku dana suvo i stabilno, ali hladno vreme uz dosta sunčanih sati sa maksimalnim temperaturama od -2 do 2 stepena. U četvrtak u košavskom području kratkotrajno pojačanje jugoistočnog vetra - hladna košava. Od sledećeg vikenda porast temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading