MARKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Izgubljena titula prošle sezone mi je najveći neuspeh u karijeri

Autor: Tanjug

Sport

04.02.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzonogi bivši reprezentativac Srbije ističe da ni na +5 niko u klubu nije pričao o osvajanju pehara.

MARKOVIĆ OTVORIO DUŠU: Izgubljena titula prošle sezone mi je najveći neuspeh u karijeri

Foto: Starsport

Lazar Marković

Srpski fudbaler Lazar Marković izjavio je da veruje da Partizan može da napravi dobar rezultat u Evropi.

Marković je u Partizanu igrao u dva navrata, do 2011. do 2013. godine i od 2019. do 2022. godine. Tokom leta 2022. godine prešao je u Gazijantep.

- Kao največi neuspeh u karijeri doživljavam to što nisam osvojio titulu sa Partizanom. U poslednjoj sezoni smo Imali pet bodova prednosti posle prvog dela šampionata. Nije mi bilo jasno da u tom momentu niko u klubu ne priča o osvajanju prvenstva. To nikada nisam doživeo. Svi su favorizovali Crvenu zvezdu, kao da ona ima prednost. Mnogo toga nije funkcionisalo u klubu. Bilo je mnogo negativne atmosfere oko nas i na kraju smo ispustili tu prednost. Sve to je uticalo da odlučim da odem. Nisam se pokajao, iako je to klub koji najviše volim - izjavio je Marković za "Sport klub".

Republika

Foto: Starsport

Lazar Marković

Osvrnuo se i na rezultate Partizana od kada je otišao iz kluba.

- Krenuo bih od početka sezone i dolaska Ilije Stolice. On je dobar trener, ali je došao u vrlo delikatnom trenutku. Klub je bio organizaciono uzdrman, otišlo je mnogo igrača, nije imao adekvatan broj njih ni na pripremama, mnogo drugih problema. Partizan kao veliki klub ne trpi kada nema rezultata. Nasledio ga je Gordan Petrić koji poznaje klub, ima izuzetnu harizmu, ali i smirenost koja je bila ključna da malo popravi stvari. Podigao je ekipu, ima zaostatak u prvenstvu, tu je teško nadati se nečemu, ali verujem da mogu da naprave još neki dobar rezultat u Evropi. Sa Gordanom Petrićem sam u odličnim odnosima i želim mu svu sreću jer je sjajan čovek, a siguran sam da će dokazati i da je odličan stručnjak - zaključio je Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading