GLAVOBOLJA ZA PARTIZAN! Evropski put značajno OTEŽAN!

Autor:

Sport

03.02.2023

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li crno-beli moći do osmine finala Lige konferencija?

GLAVOBOLJA ZA PARTIZAN! Evropski put značajno OTEŽAN!

Foto: Starsport

Nemanja Jović sa saigračima iz Partizana

Fudbaleri Partizana drugi deo sezone u Mozzart bet Superligi Srbije počinju u Kruševcu gde će u nedelju od 14:30 gostovati ekipi Napretka.

Crno-beli zaostaju deset bodova za večitim rivalom, eliminisani su iz Kupa, tako da je fokus na evropskom proleću i dvomeču protiv Šerifa na startu nokaut faze Lige konferencija.

Partizan će gostovati moldavskom predstavniku 16. februara, revanš će se odigrati sedam dana kasnije u Humskoj, a uoči ovog duela došlo je do novih glavobolja za crno-bele. Naime, Šerif je ozvaničio dolazak dva fudbalera u tim i oni će biti u konkurenciji za dvomeč protiv Partizana.

Zvanično su paraf na ugovore stavili napadači Abdul Tapsoba i Mihael Lopez.

Tapsoba je u Moldaviju došao kao pozajmljeni igrač Standarda, a Mihael Lopez stigao je iz finskog Oulua i potpisao višegodišnji ugovor.

Lopez je tokom prethodne sezone u Finskoj postigao 10 golova na 27 prvenstvenih utakmica i bio je među zaslužnima što je Oulu stigao do finala baraža za plasman u Evropu. Sa druge strane, ofanzivac Standarda upisao je minute samo na tri utakmice šampionata Belgije, ali je u tom periodu uspeo da postigne jedan pogodak.

Prema pravilima UEFA za drugi deo sezone dozvoljena registracija samo trojice novih igrača, a Šerif je pored Tapsobe i Lopeza u tim doveo i defanzivca Munašea Garanangu i veziste Sedrika Badoloa i Aminea Talala, pa će dva fudbalera izostati sa spiska za dvomeč protiv Partizana. Ipak, tamošnji mediji tvrde da usled velikih problema u samom špicu napada Šerifa to sigurno neće biti Tapsoba i Lopez koji se očekuju u timu za izazove protiv crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Armija PRAVIH Navijaca

03.02.2023 22:04

Bagro pojacajte Klub. SRAM vas bilo ,ovo je slabo. SECIKESE I AMATERI.