NOVE MUKE ZA PARTIZAN: Šerif doveo napadača iz Belgije (VIDEO)

Autor:

Sport

01.02.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi golgeter (21 godina) nije imao veliku minutažu u prvom delu sezone, skupio je samo tri nastupa za Standard i postigao jedan gol.

NOVE MUKE ZA PARTIZAN: Šerif doveo napadača iz Belgije (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Šerif je dogovorio dolazak napadača belgijskog Standarda Abdula-Fese Tapsobe, reprezentativca Burkine Faso, koji će do kraja sezone igrati za moldavskog prvaka kao pozajmljen igrač.

Kako pišu belgijski mediji, Tapsoba u prvi mah nije želeo da ide u Moldaviju, ali je na kraju pristao da se kali šest meseci u Šerifu, gde će imati priliku da igra dvomeč sa Partizanom u Ligi konferencije.

Mladi napadač (21 godina) nije imao veliku minutažu u prvom delu sezone, skupio je samo tri nastupa za Standard i postigao jedan gol.

Šerif je u zimskom prelaznom roku pored Tapsobe doveo još vezistu iz Bastije Amina Talala i defanzivca iz Dinamo Bresta Munašea Garangu. Trojica novih igrača mogu da se registruju za prolećni deo Lige konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading