BOMBA NA MARAKANI: Veliki potpis u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

01.02.2023

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli će sutra osigurati dolazak jedne od najvećih želja u ovom prelaznom roku.

BOMBA NA MARAKANI: Veliki potpis u Crvenoj zvezdi!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Marko Stamenić, fudbaler Kopenhagena, stići će sutra u Beograd, gde će potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, saznaje "Republika".

Stamenić je bio najveća želja Crvene zvezde u ovom prelaznom roku, a mladi vezista, koji nastupa za selekciju Novog Zelanda, će sutra potpisati predugovor, a crveno-belima će se priključiti u junu, baš kao i Petar Olajinka, napadač čiji je transfer završen iz Slavije iz Praga.

Foto: Tanjug/AP

Marko Stamenić u duelu sa Džekom Grilišem

U prvom delu aktuelnog danskog šampionata Marko je odigrao deset od 17 utakmica, na sedam je bio starter. U grupnoj fazi Lige šampiona ostavio je bolji utisak, ljudi iz Zvezde su prezadovoljni viđenim iz njegovog repertoara na mečevima sa Mančester sitijem i Seviljom.

Stamenić je profesionalnu karijeru započeo upravo na Novom Zelandu, odakle je usledila selidba u Dansku. Tu je potpisao za Kopenhagen, a igrao je još i za ekipu Kogea, gde je bio na jednogodišnjoj pozajmici.

Takođe, videćemo još neke promene u Crvenoj zvezdi, a klub iz Ljutice Bogdana će napustiti Zoran Popović i Radovan Pankov, koji će preći u Čukarički, na pozajmicu do kraja sezone.

Podsetimo, nastavak prvenstva Srbije je zakazan za subotu, kada će na Marakani meč 20. kola Superlige odigrati Crvena zvezda i Vojvodina, u meču u kom će biti upriličen oproštaj navijača od legende kluba Siniše Mihajlovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading