DETONACIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda dovela BRUTALNO pojačanje - PREOTELA ga velikanima iz Italije!

Autor:

Sport

12.01.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje među navijačima beogradskih crveno-belih.

DETONACIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda dovela BRUTALNO pojačanje - PREOTELA ga velikanima iz Italije!

Foto: FK Crvena zvezda

Miloš Milojević

Marko Stamenić, mladi vezista Kopenhagena, nalazi se jako blizu dresa Crvene zvezde, a po svemu sudeći, reprezentativac Novog Zelanda će na Marakanu stići u letnjem prelaznom roku.

Već dugo traje priča o dolasku Stamenića u Beograd, a čini se da će uskoro to biti i zvanično potvrđeno. Kako prenosi "MaxBet sport", Crvena zvezda je u trci za Stamenića porazila italijanske velikane, ekipe Sasuola i Udinezea, pa će vezista od leta igrati u Beogradu.

Momku sa srpskim korenima, koji ipak igra za selekciju Novog Zelanda, predstavljen je plan rada sa njim, kao i to da se na njega ozbiljno računa od samog dolaska, što je veoma bitno, pošto će Crvena zvezda igrati u Ligi šampiona, osim ako ne bude velikog preokreta u Superligi Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Marko Stamenić u duelu sa Džekom Grilišom

Sklapnje predugovora sa Crvenom zvezdom se nije svidelo Kopenhagenu, koji će izgleda mladog Stamenića morati da pusti bez obeštećenja, pošto mu ugovor ističe na leto.

Ovo će, po svemu sudeći, biti novo pojačanje na Marakani. Ranije je u Ljutice Bogdana stigao Uroš Spajić, koji će zbog povrede morati da sačeka na debi sve do aprila, a iz praške Slavije je došao Piter Olajinka, napadač iz Nigerije, koji će biti odličan dodatak ekipi Miloša Milojevića.

Ostaje još da se reši pitanje desnog beka, a u trci su za sada Brenet, fudbaler Tventea, odnosno Santijago Arijas, koji trenutno nema klub. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
DS

13.01.2023 13:10

Dajte bre vise smorili ste vi novinsri sa naslovima i neproverenim informacijama.Da li je igrac potpisao i da li je bilo predstavljanje kao onog napadaca iz Slavije?Nije.Ili dajte dkokaz ili ne pisite neistine.Toliko

Dotla3

04.02.2023 01:40

Odkad su to velikani?