DOGOVORENI LIČNI USLOVI: Zvezda nadomak ZVERSKOG pojačanja!

Autor:

Sport

09.01.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuva se...

DOGOVORENI LIČNI USLOVI: Zvezda nadomak ZVERSKOG pojačanja!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je dogovorila lične uslove sa vezistom Kopenhagena i reprezentativcem Novog Zelenda Markom Stamenićem, prenosi Mozzart sport.

On je imao sastanak sa trenerom Milošem Milojevićem i Zvezdanom Terzićem uoči novogodišnjih praznika, prilikom kojeg je dobio jasna uverenja da na Marakani ozbiljno računaju na njega.

Ipak, ostaje da se vidi da li će Stamenić u Ljutice Bogdana već ove zime, a da bi se to dogodilo moralo bi da dođe do dogovora između Crvene zvezde i Kopenhagena, pošto sjajnom veznjaku ugovor sa Dancima ističe za šest meseci.

Na Parkenu se nadaju da će dobiti neko obeštećenje, a u slučaju da do toga ne dođe, Stamenić će do kraja sezone ostati u Kopenhagenu, pa će se od leta pridružiti srpskom šampionu.

U prvom delu aktuelnog danskog šampionata Marko je odigrao deset od 17 utakmica, na sedam je bio starter. U grupnoj fazi Lige šampiona ostavio je bolji utisak, ljudi iz Zvezde su prezadovoljni viđenim iz njegovog repertoara na mečevima sa Mančester sitijem i Seviljom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading