SPEKTAKL U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Dvojica NAJVEĆIH ponovo OČI U OČI!

Autor:

Sport

09.01.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav duel nas očekuje u Rijadu.

SPEKTAKL U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Dvojica NAJVEĆIH ponovo OČI U OČI!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo, legendarni portugalski teniser, prešao je ove zime u ekipu Al Nasra, u jednom od najšokantnijih transfera u istoriji fudbala.

Ipak, kako je povukao za sobom suspenziju iz Mančester junajteda, Portugalac će preskočiti okršaj sa Al Šababom 14. januara, isto kao što je preksočio i meč sa Al Šaijem pre tri dana.

Zvaničan debi za Ronalda je zakazan za 22. januara, kada Al Nasr dočekuje Al Itifak u 14. kolu saudijske lige, potvrdio je trener Rudi Garsija. Ipak, prvi meč na tom tlu mogao bi da odigra ranije.

Foto: Alnassr.sa

Kristijano Ronaldo na potpisivanju ugovora

U pitanju je revijalni meč izmešanog tima Al Nasra i Al Hilala protiv Pari Sen Žermena u Rijadu.

Kao trener Al Nasra ne mogu da budem srećan zbog tog meča. Za napredak fudbala, da dođe PSŽ, sa svim velikim igračima, je velika stvar. Ipak, mi igramo prvenstvo tri dana kasnije. U takvom rasporedu moralo je bolje da se smisli – požalio se Garsija.

PSŽ još uvek nije potvrdio sastav, ali se očekuje da dođe na Bliski istok sa Lionelom Mesijem, Kilijanom Mbapeom i drugima... Utakmica se igra 19. januara na stadion Kralj Fad.

To bi mogao da bude prvi okršaj Ronalda i Mesija nakon nekoliko godina pauze, a njihovi susreti u dresovima Reala i Barselone svakako će ostati upamćeni u istoriji kao najpraćeniji u fudbalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading