PRELEP GEST RONALDA: Portugalac ODUŠEVIO ceo svet na promociji! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.01.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nešto što će pamtiti čitav život.

PRELEP GEST RONALDA: Portugalac ODUŠEVIO ceo svet na promociji! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo (37) ekspresno je oduševio navijače Al Nasra, na promociji u Saudijskoj Arabiji.

Naime, Ronaldo je tokom predstavljanja pred 25.000 gledalaca na stadionu dobio priliku da obraduje nekoga na tribinama tako što će toj osobi pokloniti potpisanu loptu.

Na tribinama je vladao pravi haos, svi su želeli Ronaldovu loptu, ali je izbor pao na malu devojčici. Naime, Ronaldo je na tribinama ugledao jevojčicu koja je iz sve snage navijala za njega i odmah je odlučio da će lopta pripasti upravo njoj.

Portugalac je došao skroz do tribina stadiona i dao devojčici poklon koji će verovatno pamtiti čitavog života.

Inače, navijači su napunili stadion na Ronaldovoj promociji, a Portugalac je pri tome rekao da je njegov posao u Evropi završen te da je vreme za nove izazove.

Imao je na konferenciji za medije i gaf budući da je pomešao Saudijsku Arabiju s Južnom Afrikom, ali malo ko mu je to zamerio.

U novom klubu imaće očgledno kraljevski tretman, što i ne čudi jer će godišnje zarađivati 200 miliona dolara.

Priliku za debi, Kristijano Ronaldo će imati već sutra, kada će Al Nasr na svom terenu dočekati ekipu Al Taea. Portugalčeva ekipa se trenutno nalazi na prvom mestu tabele, pa je jasno da je cilj osvajanje titule u prvom rangu takmičenja u Arabiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading