BEZOBRAZNE CIFRE! Koliko će Ronaldo zarađivati u Al Nasru? Za manje od dva minuta PROSEČNU SRPSKU PLATU, za par sati može do NOVOG STANA!

Autor:

Sport

31.12.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovo realno?

BEZOBRAZNE CIFRE! Koliko će Ronaldo zarađivati u Al Nasru? Za manje od dva minuta PROSEČNU SRPSKU PLATU, za par sati može do NOVOG STANA!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Dileme više nema - Kristijano Ronaldo novi je fudbaler Al Nasra.

Portugalac je otišao put Saudijske Arabije, te je ozbiljan evropski fudbal zamenio milionima i pumpanjem lične statistike koja će, nema sumnje, u ovoj ligi biti na nivou.

Pitanje koje zanima čitavu planetu je - zbog kog novca je Ronaldo odlučio da napusti Stari kontinent? Kada pogledate cifre zavrteće vam se u glavi!

Ronaldo je potpisao ugovor na dve godine i prema njemu će godišnje zarađivati 200 miliona evra, a sada je proračunata njegova tačna zarada.

Kristijano Ronaldo će svake sekunde zaraditi 6.5 evra, dok će po svakog minuta provedenog u klubu dobiti čak 386 evra. Dakle, za manje od dva minuta na računu će mu biti prosečna mesečna plata u Srbiji.

 

 

Svakog sata jedan od najboljih fudbalera na svetu, zaradiće čak 23.150 eura što je zaista neverovatna cifra. Par sati biće mu dovoljno da sebi kupi novi stan.

Ako mislite da je sve to "ludo", pogledajte koliko će tek zarađivati svakog dana. Naime, svaki dan će Ronaldo inkasirati 555.555 evra. Cifra od koje se tek vrti u glavi.

Na nedeljnom nivou to iznosi 3.888 miliona evra, dok na će Portugalac mesečno zarađivati čak 16.67 miliona.

Sve to naravno dovodi do konačne cifre koju će zaraditi za jednu godinu a to je 200 miliona evra. Obzirom da je potpisao ugovor na dve godine jasno je da će zaraditi čak 400 miliona evra igrajući za Al Nasr.

Kada se sve ovo sabere ne čudi što je Ronaldo za svoju narednu destinaciju odabrao baš Saudijsku Arabiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading