ŽESTOKA BLAMČINA! Čitav svet se SMEJE Kristijanu Ronaldu - neverovatan PROPUST Portugalca! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantna objava legendarnog portuglaskog igrača.

ŽESTOKA BLAMČINA! Čitav svet se SMEJE Kristijanu Ronaldu - neverovatan PROPUST Portugalca! (VIDEO)

Foto: Alnassr.sa

Kristijano Ronaldo je promovisan u Al Nasru u Saudijskoj Arabiji, a na promociji koja je izazvala veliku pažnju medija i navijača imao je i jedan težak blam, koji će ga sigurno proganjati u narednom periodu.

Naime, Ronaldo je, dok je pričao kako je ponosan što će igrati u novoj sredini, rekao da je srećan što će igrati u Južnoj Africi, umesto u Saudijskoj Arabiji, gde će zapravo i igrati, što je izazvalo reakciju medija sa svih strana.

To što je promašio zemlje sigurno ne ide u prilog priči da je u Evropi uradio sve što je mogao i da je osvojio sve što hj hteo, pa da je vreme za novi izazov. Pogledajte i kako je izgledao blamantan odgovor Ronalda na konferenciji za medije u novom klubu.

Podsetimo, Ronaldo će posle ovog potpisa biti bogatiji za 200 miliona dolara godišnje, u jednom od najvećih transfera u istoriji fudbala.

Interesantno je da su pojedini insajderi otkrili da Ronaldo u klauzuli ugovora sa Al Nasrom ima i deo u kojem se kaže da može da pređe u Njukasl, čiji je vlasnik kraljevska porodica Saudijske Arabije, i to u slučaju da se "Svrake" domognu Lige šampiona na kraju sezone.

Pre toga je u karijeri igrao za Sporting iz Lisabona, zatim u Mančester junajtedu, da bi najbolje partije u karijeri pružao u ekipi Reala iz Madrida. Zatim je usledio neslavan povratak u Mančester, odakle je otišao put Saudijske Arabije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading